Thursday, August 2, 2012

KÕRRELISED

 Tegime kivimäe ja kohe oli vajadus kõrreliste järele. Minu arust sobivad nad sinna ikkagi väga hästi. Või mis te arvate? Tore ka see, et mingi kollektsioon on nendest olemas.



















 Ülemisel pildil on pisut pergolat näha. Viinamarjasid oli seal kunagi 5 sorti. Aga möödunud suvi või eelmine talv neile ei meeldinud ja nad otsustasid ära kuivada. Istutasin asemele nüüd küll selle vana ,,roomaja,, vana viinamarja, mis igal pool seintel laiutab. Tema teeb küll nüüd paari-kolme aasta pärast suure roheluse üle pergola.

      Meie kutsad lõpetasid öövalve. Nüüd peavad plaani, kuhu  varjuda kuuma eest sest eelmised päevad olid väga kõrge temperatuuriga.
                                                Ehk on pererahval soovitusi, mida edasi teha!


3 comments:

  1. Sul on väga ilusad kõrrelised ja nad sobivad imehästi kivide vahele. Ja need kutsad on minu tõelised lemmikud, tuletavad mulle meelde minu Territ...

    ReplyDelete
  2. Päris toredaid tutte sul seal kivide vahel. Kahju, et viinamarjad hävisid. Isegi väga imelik, et kõik ja isegi maa-alused osad ei aja uusi võsusid. Sul küll ruumi jätkub, võid huvi korral teise koha peal uuesti katsetada päris-viinamarjadega.

    ReplyDelete
  3. Koerad on nii lahedad! Üks neist on nagu Alice moodi veits :D

    ReplyDelete