Friday, August 31, 2012

SÜGISHÕNG

 Suur rõõm oli õhtul, kui nägin, et päike läks looja suviselt. See ennustas kuiva mõneks päevaks...saab ikka vilja koristada.
 Hommikul ärgates oli väga sügise moodi...udu oli  kõikjal! Said mõned huvitavad pildid tehtud, näiteks mõni vaade, kus poleks nagu horisonti nähagi.




                              Siin, alumisel pildil, toimetavad meie lemmikud....3 koera! Mida nad otsivad ja künnavad?

 All pildil meie mägisibulad. Hea sõbranna juba ammu ütles, et see on oma maja kägistamine. Küsis, et  kas sa ikka tahad seda nii maja lähedusse!! Ei tundunud endale sugugi halb....aga meelde jätsin. Siis äkki sai mõõt täis ja likvideerisin selle peenra. Täna  töölt koju tulles, märkas pereisa kohe, et kui ilus ja avar. Päris kohe, et kust sul nüüd idee oli see ära vedada.. Siis sain kiita oma Teejuhti! Lisan veel, et olgu tal ikkagi tervist ja õnne.


 Jätsin järele väikese nutsu, sest olin siia ka kadakad istutanud teadmisega, et mõlemal pool sissekäiku peavad valvurid olema. Seda ei tahtnud küll likvideerida. Ülejäänud sibulad panin maja seina äärde, kus oli aeg täis saanud roosidel; L.Freimanne.
Ülemisel pildil meie kadakate peenar, kuhu ka lõpuks said suured kivid. Olen sellega väga rahul.
                                              Humalad, kes kaunistavad meie aiamaja terassi .
Ostsin Juhani Puukoolist hortensia Lime Light, kuid täna lugedes ajakirja Aed, kus näitas pilt, et õis om ümmargune!!!! Kes siis meil nüüd on?????
                                               Meile kingiti morada...valge....ilus ju?
Meie aia uustulnuk, kase all!!!!
Kevadel ostsin seente mütseele, nüüd anti märku, et ära enam viivita. Kohe läksin istutasin ka nood mullasse. Rõõm ikkagi näha, et iseenesest tulevad aeda külalised.
All pildil üks tegelastest, kes künnavad meie muru. Tore ju lõõgastada teise meie lemmiku  juures.

5 comments:

  1. Varasügis - minu absoluutne lemmik aastaaeg :)
    Ja Su Teejuhil oli tõesti õigus - pilt hoopis avaram ja kenam :) (kuigi need lilled seal polnud koledad, lihtsalt see vallikraav maja ääres polnud vb päris õige)

    ReplyDelete
  2. Teema, teistele kommentaaride lisamine! No ei pääse ligi, panen neid tähti-numbreid 10x. Milleks neid vaja on???? Kellele neid vaja on!!!! Kes juba niiiii kaugel on, et tahab sõna sekka öelda, siis need tähed-numbrid paneb igaüks ritta. See ju kommejanti mängimine ja ajakulu. Või mis te arvate?! Ma küll võtan omalt lehelt maha. Otsin vaid abistaja.

    ReplyDelete
  3. Kas see valge pole mitte Monarda?

    ReplyDelete
  4. Naljakas lugu...ise näen seda sõna kirjutades ja hiljem ka kontrollides ikka...Monarda.
    Sain targemaks, et ka neid komm. koodisid ei tohigi ära võtta, sest ilma nendeta hakkab ,,tehnika,, igasugust jama panema. No mis teha!

    ReplyDelete
  5. Vaatan seda ümbertehtu pilti ja mõtlen, et andis Sul ikka nende peenarde vahelt sinna terrassile pugeda. Nüüd see osa nagu naerataks vastu, onju:) Aga see, mis jäi, ju ei sega.
    Limelight on Sul õige, vahe on vaid selles, kuidas pildistada. Avanev õisik näib pealtvaates lamedana, küljelt on ta ikka kooniline.

    ReplyDelete