Tuesday, August 21, 2012

HELMIKPÖÖRISED

 Väike kogu ka helmikpööriseid. Kahjuks olen vist nendega halvasti  käitunud. Mõnede lehed kisuvad köpra. Kirjanduses öeldakse, et on boori puudus. Sel kuul panin sügisväetist ja loodan, et järgmisel aastal näen kauneid põõsaid.















 Alumisel pildil on ka pisut näha peenart, millega ei ole sugugi rahul...midagi on puudu ja taimede asetus pole ka hea. Tuleb nuputada, millega muuta vaadet paremaks....kunagi hiljem.



2 comments:

  1. Mul on tunne, et asi pole booris, need uued sordid ei taha nii palju päikest kui liigid. Just seepärast, et mul pole piisavalt poolvarju, ei saa ma neid kasvatada.

    ReplyDelete
  2. Kirjelduse järgi on ka uute helmikpööriste seas mitmeid sorte, mis tunnevad end hästi täispäikeses. Pingutatakse selles suunas, et kuuma suvega maadel saaks ka helmikpööriseid kasvatada. Sel juhul tuleb küll sorti teada. Poolvarjus on muidugi parem, seal peaks kõik edenema. Mõned sordid ongi loomulikult krouslehelised, kuid mitmel sinu omal see krous küll sordiomane ei paista. Loodame ikka, et järgmisel aastal näevad enamik su põõsaist kenad välja.

    ReplyDelete