Tuesday, June 12, 2012

MAIUSTAME...

 Väga tore on noppida esimese marju. Küll on selleks olnud metsmaasikad, kuid seekord saame ka aiast. Meid rõõmustavad söödavad kuslapuud. Oleme hankinud 4 sorti ja tõesti on nad erineva maitsega.  
Soovitan küll!
 ,, Ma ei tule alla!,, ütleb Sämmi. Hea meelega jääks sinna järgmise sõiduni!
 Mees käib temaga metsas jalutamas. Kas meeldib autosõit või meeletud avarused, kuid autost välja tulla ei taha. Aias on küll ka rohkesti ruumi, kuid metsalõhnad on ikkagi teised.

3 comments:

  1. Meie kuslapuud on veel noored, aga maiustada saame esimeste metsmaasikatega, kuigi neid on veel imevähe.

    Kuts on toreda olemisega ja väga tark. Autos on ju nii hea olla, ei pea ringiliikumisega ise vaeva nägema:)

    ReplyDelete
  2. Ei tea kas siis meil ka seal Pärnal juba saam üksikuid maasikaid. Õitses meil neid küll seal. Tore kui on juba aias jalutades midagi põske pista ka.
    Meil ka Marta "kaifib" autosõitu. Eks üks asi on see ka, et autoga tavaliselt ju saab mingisse heasse kohta jalutama minna ja lisaks siis ka ilma jalavaevata. Meil on nii, et kui ta aru saab, et lähme autosse ja sõitma, siis sõidab katus ära ja oh seda emotsioonide tulvi siis. Me temaga eriti palju autoga ei sõida, sest me käime ju Pirita metsas jalutamas ja vajadus puudub. Aga kui Pärnale lähme siis on alati "trianglit" oodata. Koerad on ikka väga targad loomad ja mulle üldse tundub osasid liigikaaslaseid vaadates, et ainuke loll loom on siin loomariigis hoopis homo sapiens. Aga õnneks on osa liigikaaslasi ikkagi mõistuse juures ja see ka meid elus hoiab. Aga jõudu ja jaksu.

    ReplyDelete
  3. See koer on meil natuke teistsugune, jookseb aias ringi nagu hobune...teeb ilusat traavi. Vaata ja imesta.
    Meil on eluaeg koerad olnud ja kõik ikka koerte käitumisega. Kuid nüüd..ei saa aru.
    Kui tiigi äärde saab, siis on lõputu jooks ümber vee.
    Ja kuidas sõna kuulab! Pole me teda õpetanud aga aru meist saab väga hästi.

    ReplyDelete