Tuesday, June 5, 2012

KEVAD kestab laulus-lõhnas ja ilus

 Nad kahekesi toimetavad-kudrutavad ja on tunne, et nende pesakond on saanud hukka. Mõni aeg tagasi oli palju kraaksumist-karjumist. Kes kahju tegi, on teadmata.




Järgmised taimed on turbaaiast: metsast tõin, vist sookail. Järgmist ei tea.





 Seekordne kevad on aeglane. Lilleilu jätkub pikemaks ajaks. See ju hea.

 Hoovipeenar sai kaetud mullaga. Küll ilus, kuid kauaks. Varsti hakkab umbrohi märku andma.

3 comments:

  1. Päris kena pildi järgi taimemääramise ülesanne. Pane teinekord kasvõi numbrid piltide allkirjaks, siis hea inimestel pakkuda.(saad seda teha compose poolel pildile klõpsamisel tekkivast valikust "add caption"- lisa pildi allkiri. Ei ole eriti töömahukas operatsioon.)
    Usun teised enam-vähem ära tundvat - muidugi mitte hosta sordinimesid - kuid mis valgeõieline see karulaugust järgmisel pildil on - ega ometi mädarõigas?

    Jajah, nii suuri mullapindu taimede vahel hakkab küll umbrohi ründama, kuid ruumi peaks jätkuma ka kõpla liigutamiseks - siis pole nii palju vaeva.

    ReplyDelete
  2. Karulaugust eelmisel fotol on küll kanada kukits, aga järgmisest ei saa ma hetkel hästi aru, mädarõigas näeb veidi teisiti välja. See ülesanne peaks vist Tsiilile olema adresseeritud, tema peab ju igasugu osakeste järgi oskama taimi määrata:)
    Aga aed on vaatamata nimedele õisi täis ja see on ilus. Mulle meeldib ka pikk õitsemisaeg hoopis rohkem kui need eelmised "korraks vaid" kevaded

    ReplyDelete
  3. Aitäh, olete väga mõnusad! Püüan ennast edaspidi parandada. Ega ma ise ka kõiki taimi ei tunne. Varem pole sellele erilist tähelepanu pööranud, sest muudkui ruttu kõik pinnad taimi täis ja siis naudin ilu.

    ReplyDelete