Monday, October 8, 2012

BELGIA - HOLLAND

Üle hulga aja toimetan siin ja pean ikka jälle ka nördima, sest kõik pildid ei jookse üles nagu tahan. Ja teksti ei saa  ka panna sinna kuhu tarvis. See kõik viib emotsioonid alla ja tekst ei jookse.
Käisime reisil  Brüsselis-Brugges-Antwerpenis-Amsterdamis. Mulle nende linnade arhitektuur küll väga meeldis, eriti Brugges.
                                          Brüsselis,   Atomium- 1958.a. Maailmanäituse jaoks ehitatud. 100m kõrge. Üleval saab linna panoraami vaadata.

Brüsselis, Mini-Europa. Väga ilus ja huvitav koht vabaaja veetmiseks. Siin on esintatud iga Euroopa riik, kes kuulub liitu,  oma väljapanekuga.

4 comments:

  1. Homme ehk on bloggeril parem tuju ja Sul sõnu rohkem, saad jätkata. Need fotod on küll väga ilusad ja ju on ka muljed reisist ikka head

    ReplyDelete
  2. Brugge on tõesti võrratu! Need kanalid! Nagu Veneetsias.

    ReplyDelete
  3. See Blogger alatasa "kiusab" jah. Ma sellepärast nägingi vaeva ja seadistasin endale ära selle Windows Live Writer-i. Nüüd enam ei ole vaja närve rikkuda ning aega kulub ka palju vähem postitamisele. Soojalt soovitan. Aga seal on alguses vaja natuke sättimist.
    See Brüssel paitab päris "madal" linn olevat. polegi selliseid torne nagu tavaliselt suurtes linnades on. Aga ju need on lihtsalt teises kohas. Seal vist on vanalinn, mis sul pildile on jäänud.

    ReplyDelete
  4. Ma oletan, et pilte ja teksti reastab ta selle korralduse järgi, mis postituse alguses paika pannakse või eelmisest korrast on. s.t. joondus vasakule, keskele ja paremale. Kui pilt jupsib, siis klikka ta peal ja anna korraks käsklus paremale ja siis jälle center, siis läheb paika ka.

    Kindlasti oli ilus reis. Mina sõitsin Brüsselist läbi ja öine tulede mäng oli küll väga ilus.

    ReplyDelete