Monday, November 4, 2013

KASVUHOONE ümbruse muutmised

 Kunagi oli kivi taga kõrge kuusehekk. Ja kasvuhoonegi oli selle taga. Siis sai toodud ta lähemale. Ja tegime juba kapitaalsemalt, kohe vundamendiga.










 Kõik kujuneb ka iseenesest. Istutasin siia lähedale kirsi ja ploomi, et ilus vaadata õitsemise ajal. Kuid kahjuks nendele siin ei meeldinud.








4 comments:

  1. Tore seeria. Siiski oleks abiks, kui lisaksid rohkem kommentaare pildirea vahele. Võtted on erinevatel aastaaegadel ja erinevatest vaatenurkadest tehtud. Kuna teemaks on muutumine, siis oletan, et pidasid eelkõige silmas kujunduslikke muutumisi. Võõral silmal aga on pisut keeruline kohe märgata, mida sa kujunduses muutnud oled või mis lihtsalt aastaaegade vaheldumise efekt. Kes see ikka jaksab erinevaid pilte paarikaupa võrrelda - saatetekst suunaks pilgu olulisemale ning nii saaks vaataja kenasti sinuga koos muutumiste teel liikuda.

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Tii!
    Olen rõõmus, et jagad oma nõuandeid. Ega endal on ju kõik selge ja ei oska võõra pilguga vaadata. Proovisin küll piltide alla teksti panna, kuid tundus ülearune. Ja ma ei ole eriti kirjutaja. Panen lause valmis, uuesti lugedes on hoopis teine mõte. Siis loobun hoopiski.

    ReplyDelete
  3. Lõpptulemus on muidugi tunduvalt parem kui see, mis oli alguses. Kasvuhoonet ei võigi väga puudesse matta, seal sees jääb väga pimedaks. Uurisin pikalt alt 4. fotot. Kiviümbris kasvuhoone juures on väga puhas ja ilus, aga kui paremat serva pidi edasi vaadata, on seal ka mingid kiviringid. Kas Sa ei tahaks just paremalt kiviga edasi liikuda ja need kivipeenrad kõik omavahel ühendada. Kui Sa oled sinna vahele üritanud jätta läbipääse, saab need ju ka kividega vormistada. Siis oleks kasvuhoone üks osa aiast, nüüd on pisut nagu ära lõigatud. Ma arvan, et aias liikudes seda eriti ei märkagi, aga fotolt tuleb hästi välja. Muru hooldamine on kõige töömahukam osa aiast, saad seda pinda veidi vähendada

    ReplyDelete
  4. Aitäh Muhedik!
    Jumala õige. Väga rahutuks teeb see piirkond.
    Kasvuhoone otsast (seal kus pole ust) edasi on laste liivakast, koos mängumajaga ja siis kivipeenar. Sinna võin panna vaid koorma liiva (turvaline oleks), et tekiks tervik ja ääred piirata.
    Selle peale ma ei tulnudki, et neid kuidagi ühendada. Väga tänan! Nüüd hakkas mõte liikuma uue projekti suunas.

    ReplyDelete