Wednesday, September 25, 2013

ikka UUESTI ja UUESTI tegemised

 Need uuesti tegemised tulenevad küll sellest, et pole püsivust või kannatust. Sedasi arvan küll ise. Kui tuleb mõni idee, siis ruttu-ruttu valmis ja oled õnnelik aga mõne aja pärast vaatad, et pole sugugi hea.
 Küll on soovitatud, et tee plaan ja mõtle läbi taimede paigutus ja kindlasti vastavalt kohale sobivad taimed. Mina aga pistsin meeldiva taime mulda, sinna kuhu ise arvasin ta sobivat. Aga tulemus oli varsti näha....

                             Seda seina äärt olen 3x ümber teinud!!!!! Nagu poleks muud teha?!
 Sama lugu ka terassi äärega, küll tegin siia peenra mägisibulatele ja veel siia kuiva sisse igihalid. Ei märganud tegemise ajal, et pole ilus. Mitu aastat sobitasin teda oma meeltes ilusaks, kui siis  käis ,,klõps,, ja sain aru, et on lausa jube!
                                                     Nüüd ütlen, et mida vähem, seda ilusam.
 Ka alumisel fotol peab see ütlus paika. Aga ma tollal seda ei saanud aru. Vajadus oli, et ikka juurde ja juurde. Ei mõistnud, miks seda tegin niiiii palju. Nüüd tean, et selle  loomisega kaasneb tohutult võimas emotsioon! See pani tegutsema ja paneb ikka veel.









1 comment:

  1. Polnud Sul seal ennegi midagi jubedat. Aeda võib teha nii ja naa. Maja võib matta väänikutesse ja õitesse ja on ka hea. Aga kuna mulle endale meeldib ka, kui lilled on veidi eemale lükatud, nii näeb neid paremini, on Su uus lahendus väga hea. Kui enda hing rahul, siis on kõik väga hästi ja see on peamine. Enda tundmaõppimine on pikk protsess. Mis nüüd plaanidesse puutub, siis selleks peab oskama joonistada, aga peas võiks nad küll olemas olla. Et taimed end hästi tunneks, tuleb mõelda sellele, mida nemad igatsevad.
    Sul on väga ilus aed.

    ReplyDelete