Monday, September 30, 2013

SÜGISE MAALINGUD

 Üks tavaline mets aga milline värvide mitmekesisus. Õhtupäikeses oli see vaade ikka väga ilus.Kahjuks mu fotokas ei anna edasi tegelikke värve
 Sel aastal kased kolletusid eripäraselt, mõningate laikudega. Tavaliselt hakkas värvi muutma ladvast või alt. Sellest järeldati, kas külm on kaugel või lähedal.











 Siin pilt pihlakast kunagi ammu ja täna. Tore, et mind on suunatud jäädvustama oma aeda ja nüüd nõnda hea võrrelda. Aitäh Sõbrale!

On olnud imelisi suve hommikuid. Tavaliselt on ikka soe aga alati ei ole seda ,,suvehärmatist,, Kui seda vaadata lähedalt, siis on see väga imeline. Jalutada siin ja nautida.


 Alumisel fotol on liiliad õites ja pihlakad kobarates. Ei saa aru. See ei peaks ühel ajal toimuma või kuidas!?

Wednesday, September 25, 2013

ikka UUESTI ja UUESTI tegemised

 Need uuesti tegemised tulenevad küll sellest, et pole püsivust või kannatust. Sedasi arvan küll ise. Kui tuleb mõni idee, siis ruttu-ruttu valmis ja oled õnnelik aga mõne aja pärast vaatad, et pole sugugi hea.
 Küll on soovitatud, et tee plaan ja mõtle läbi taimede paigutus ja kindlasti vastavalt kohale sobivad taimed. Mina aga pistsin meeldiva taime mulda, sinna kuhu ise arvasin ta sobivat. Aga tulemus oli varsti näha....

                             Seda seina äärt olen 3x ümber teinud!!!!! Nagu poleks muud teha?!
 Sama lugu ka terassi äärega, küll tegin siia peenra mägisibulatele ja veel siia kuiva sisse igihalid. Ei märganud tegemise ajal, et pole ilus. Mitu aastat sobitasin teda oma meeltes ilusaks, kui siis  käis ,,klõps,, ja sain aru, et on lausa jube!
                                                     Nüüd ütlen, et mida vähem, seda ilusam.
 Ka alumisel fotol peab see ütlus paika. Aga ma tollal seda ei saanud aru. Vajadus oli, et ikka juurde ja juurde. Ei mõistnud, miks seda tegin niiiii palju. Nüüd tean, et selle  loomisega kaasneb tohutult võimas emotsioon! See pani tegutsema ja paneb ikka veel.









Sunday, September 15, 2013

HARAKAPERE mängud

 Harakamamma ja -papa kasvatasid üles 5 poega. Mõned said ruttu suureks ja läksid maailma avastama. Paaril pojal oli raskusi iseseisvaks saamisega. Tänaseks on küll kõik juba suured ja vahest õhtuti, enne pimedat, jutustavad kuuseokste vahel oma päevaseid tegusid. Armsad!