Wednesday, April 24, 2013

KEVAD on ka meie õuel

 Tänane hommik oli imeline. Tõusin kell 7 ja läänetaevas oli suur uhke  vikerkaar. Vaatasin ja nautisin tükk aega. Tavaliselt on ikka koos vihmapilvedega, kuid siin polnud neist jälgegi.

 Küll on tore, et mul on ,, koht,, kus ikka mõned andmed elu kohta kirja pandud. Ma mõtlen siin blogi. Olin selle vastu üsna kõvasti. Hea SÕBER soovitas, et tee ikka ja kirjuta kasvõi mõni rida. Täna oma minevikku lugedes, möödunud aprillikuusid võrreldes, muutusin küll pisut härdaks. Olen õnnelik, et on kallis sõber, kes mind ikka nõustab ja soovitab. Aitäh!
 See kevad kulgeb kummaliselt......pikalt ootasime ja ootasime ning siis ta tuli. Tegi  4 päevaga maa lumest puhtaks ja nii vaikselt, rahulikult. Nüüd siis annab torme, mis sügisel jäid olemata, sest kogu lehepraht ju tarvis  keerutada õigesse kohta. Ka põllud kähku tarvis kuivaks puhuda.
Mis veel on imelik?! Ei pole näinud-kuulnud hane-luige parvesid. Kured on küll  6-7-kesi kohal aga parvedena tulekut pole olnud. Lõokese laulud on kuskil kaugel ja kuldnokk ei tee pesa. Miks nii!?

 Tehtud! Tehtud! Tehtud!
 Hea kui saab mõne töö nimekirjast maha tõmmata. Seega on siis korras  3 kohta või õigemini peenart.
 Mõned õitsejad ka lisan...




See pildike siis aastast 2012, aprill.

Tuesday, April 16, 2013

SUPLUS

 Kevad sai stardipaugu 14.aprillil. Seega siis anti voli päikesele ja tuulele. Lumi ütleb hüvasti ja uute kohtumisteni ning annab oma õigused üle veele.

                           Oh seda lusti ja lõbu, mis vesi annab. Pärast ikka väga hea ja värske tunne.











Tuesday, April 9, 2013

Sunday, April 7, 2013

PESA PUNUMINE


 Kuu aega tagasi hakati oma kodu looma, viirpuude vahele. Punutakse oma pesa ikka päris suurte oksaraagudega. Imetlen ja imestan, kuidas oks oksa peale panduna moodustab pesakese. Proovi Sa ise panna, ikka libiseb maha. Oh neid linnukeste tarkuseid!

 Toimetatakse igasuguse ilmaga, nagu oleks kiire! Tegelikult ju külm püsib, lumi kõik alles. Möödunud nädalal olid veel 2x tuisudki. Soojast pole lõhnagi.






Tänaseks on saanud ikka päris suur-suur pesa.